Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik yapılar pek çAlright avantaj sunması sebebiyle daha yaygın bir biçimde kullanılmaya başlanmıştır. Bu avantajlar kısaca şu şekilde sayılabilir:

Prefabrik evlerimizde yaz kış rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin kışları ise sıcak olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde tüm duvarlarda kullandığımız 16 dns yoğunluğunda eight.

Karmod Kabin: Karmod bekçi kulübesi kalitesi ve konforuyla kabinde ilk tercih edilen hazır yapı konumuna sahiptir.

En büyük avantajı geniş alanlar sunması olan dubleks prefabrik evler de ihtiyaç halinde kolayca değişiklik yapılmasına izin veren malzemelerden oluşturuluyor.

Su tesisat malzemeleri ve armatürlerinde de tüm konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

Prefabrik evlerin ömrünü bakımları belirlemektedir. Belirli aralıklarda binaların iç ve dış boyalarının yapılması gerekmektedir. Bu aralıklar betonarme evler için de gerekli olarak belirgin aralıklardır. Aynı zamanda kullanıma bağlı olarak binanın herhangi bir yerinde oluşacak bozulma durumunda bozulan malzeme çok düşük bir maliyete değiştirilebilmekte ve yerine yenisi takılabilmektedir.

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja one ay gibi kısa zamanda dubleks prefabrik ev sahibi olabilirsiniz

● Prefabrik evler modüler tasarımlarıyla farklı arazilere uyumlu olacak şekilde yerleştirilebilir.

Çok iyi ısı ve ses yalıtım özelliklerine sahip olan prefabrik evler soğUnited kingdom hava şartlarına karşı koruma sağlarken deprem gibi doğal afetlere karşı dayanıklı olmasıyla da güvenli bir kullanım oluşturuyor.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına yüksek dansite yoğunluğunda yüksek yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış duvar kalınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik prefabrik ev modelleri betonarme binalara göre yüksek ısı ve ses yalıtımına sahiptir.

Lüks yaşam alanı şeklindeki prefabrik konteyner, havuzlu ev gibi tasarımların yanı prefabrik ev modelleri sıra ofis, atölye, depo olarak kullanıma uygun olanlar bulunur. Prefabrik ev konutlarının en önemli özelliklerinden biri de farklı iklim koşullarına göre üretilebilmeleridir. Yapıların prefabrik ev duvar kısımlarında bulunan paneller arasında extremely yoğun izolasyon malzemeleri eklenerek hem ses hem de ısı yalıtımı sağlanır. Bu da klasik betonarme konuta kıyasla çok daha yüksek yalıtım sağlar.

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış duvar 10 cm iç duvarsa five cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da prefabrik ev modelleri ten cm kalınlıkta paneller tercih edilebilir.

prefabrik ev fiyatları Present day bir görünüme ve negligible bir tasarıma sahip olan tek katlı prefabrik ev seçenekleri, yaşam tarzında sadeliği belirlemiş kişilerin gardenımına koşuyor.

Report this wiki page